Banner
Banner
Banner

Mengenai Reka Bentuk Hilyah


Hilyah Designs dilahirkan sebagai idea pada tahun 2006 kerana terdesaknya seorang ibu yang cuba mencari t-shirt lengan panjang dengan panjang badan sederhana untuk anak perempuannya yang berumur 8 tahun. Kami kemudian menyedari bahawa ada kekosongan dalam ketersediaan baju t-shirt yang sesuai untuk perempuan dan remaja Muslimah (dan ya, Muslimah yang lebih matang juga) untuk memakai kasual mereka.

Oleh itu, kami memutuskan untuk mencipta reka bentuk dan menghasilkan t-shirt untuk Muslimah yang meliputi auraat dengan baik dan menyerlahkan identiti Muslimah. T-Shirt Hilyah Muslimah pertama kali datang ke pasaran Malaysia pada bulan Mac 2007.


Kedai Runcit Hilyah dalam talian adalah saluran pemasaran utama untuk T-shirt Muslimah kami. Kami berharap bahawa kedai ini membantu wanita Muslimah yang sibuk untuk membeli-belah dengan mudah untuk t-shirt untuk pakaian kasual mereka, untuk gadis-gadis berharga mereka, atau sebagai hadiah kepada rakan-rakan dan keluarga mereka.

Objektif kami


Kami berharap dengan cara yang kecil, kami dapat membantu orang Muslim lain yang ingin memimpin kehidupan mereka dan meninggikan keluarga mereka dengan cara Islam, dengan menawarkan produk yang sesuai dengan gaya hidup Islam.

*Hilyah bertujuan untuk membawa kepada anda produk yang:
membantu pelanggan memenuhi tanggungjawab Islam mereka, khususnya, tanggungjawab melindungi kaum Muslimah auraat;
mempromosikan gaya hidup Islam; dan meningkatkan dan menyerlahkan identiti Islam pengguna.